EKS Sorozat

Záróerő

100 T - 4000 T

Adag

5g - 60 kg

Tanusítványok
EKS Sorozat

Az első, 2010-ben elindított EKS szervó-hidraulikus csuklóműves sorozatát 60 főből álló szakértői csoport 3 év alatt fejlesztette. Az elérhető modellek 100-tól 4000 tonna záróerőig lefednek minden igényt. A modelleket folyamatosan fejlesztik. Az EKII sorozat 2016-ban jelent meg, a jelenlegi EKS sorozatot 2018-ban tették elérhetővé a piacon.
A több, mint 70 műszaki innovációnak, a szervómeghajtású szivattyúknak és az egyedülálló központi zárórendszernek köszönhetően az EKS gépek sorozata eléri és néha meghaladja az európai társaik által megszabott szabványokat. Ez egyaránt vonatkozik az elért műszaki képességre, a termelékenységre és az energiatakarékosságra.

BOLE Machinery Ltd.

"The Passionate Pursuit of Perfection"
"A tökéletességre való szenvedélyes törekvés"

EKS központi záróegység

Központi záróegység

  • Kiküszöböli a szerszámfal és a szerszám deformációját, valamint a záróerőt a szerszám közepével párhuzamosan tartja. Ez védi a szerszámokat és javítja a pontosságot.
  • Sorjamentes terméket biztosít, főleg ha kis szerszámokat használnak nagy gépeken.
  • Csökkenti a szükséges záróerőt (a deformáció okozta záróerővesztés miatt), ez pedig csökkenti a szivattyú terhelését és csökkenti az energiafogyasztást.
  • Az kidobó útját nem korlátozza a csuklómű, könnyen hozáférhető és karbantartható.
  • A nyitási út 10-20%-kal nagyobb, mint a hagyományos csuklóműves zárórendszereknél.

Intelligens hálózati menedzsment rendszer

Megfelel az ipar 4.0 elvárásainak, ezzel új utat nyitva az intelligens gyártáshoz!

EKS Sorozat Ipar 4.0
Szervómotorok

Szervómotorok

  • A fejlett szervó-meghajtású rendszerek felhasználásával az energiafogyasztás jelentősen csökkent. A szervómotorokat a hidraulikus szivattyúkkal együtt használva kiemelkedő energiamegtakarítást és energiahatékonyságot sikerült elérni.  
  • Néhány teljesen hidraulikus fröccsöntő géphez képest az energiafogyasztás 40% - 80%-al csökkenthető. A szervómotoros rendszerek alacsonyabb hűtést igényelnek ezzel növelve a hidraulikaolaj élettartamát, valamint a hűtőrendszer szükséges hűtési kapacitását is csökkenti ezáltal, így további energiametakarítás érhető el a segédfolyamatokban is.
Árajánlatot kérek

Hatékonyság
A központi záróegység egyedi kialakítása és a szervomotor technológia előnyei segítik a felhasználót az anyagfelhasználás 2-5%-os megtakarításában, valamint az energiafogyasztás akár 80%-os csökkentésében. 

BOLE

A világ legnagyobb gyártói is bíznak a BOLE-ban


"Ügyfeleink sikere a mi sikerünk is egyben!"

Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon

+36 30 542 1107

Email

info@q-plast.hu                         

Q-Plast Kft.

4183 Kaba, Hungary
Baross Gábor utca 46.

   

Email: info@q-plast.hu 
Telefon: +36 30 542 1107