DK Sorozat

Záróerő

520 T - 6800 T

Adag

100g - 60 kg

Tanusítványok
DK Sorozat

A DK sorozatú kétlemezes szervó-hidraulikus fröccsöntő gépet német mérnökök csoportja fejlesztette ki kifinomult európai technológiát alkalmazva.
Ez a fröccsöntőgép-sorozat megerősödött és jelenleg az iparág piacvezetői közé tartozik. 520 tonnától kezdve a sorozat kiterjed a BL6800DK-ra is, amely 6800 tonnás záróerő mellett a világ egyik legnagyobb kétlemezes gépe.
A DK sorozat nagy pontosságú, megbízható fröccsöntési megoldást kínál, melyeket többnyire az autóipar, a háztartási cikkek és háztartási gépek ipara részesít előnyben.
A DK sorozatot Európában tervezték és Kínában készítették.

BOLE Machinery Ltd.

"The Passionate Pursuit of Perfection"
"A tökéletességre való szenvedélyes törekvés"

Új design

Új Design

  • A kompakt DK sorozatú, kétlemezes fröccsöntő gépek legújabb generációja kisebb méretű, mint az elődei, vagy más háromlemezes hidraulikus vagy csúklóműves zárású fröccsöntő gépek.
  • Az olyan újítások, mint például az európai tervezésű oszlopzáró rendszer (szorítóanyás), a precíziósan megtervezett gyűrűs csatlakozó felületekkel lehetővé teszik a nagyobb terhelést, ezzel megnövelve a gép tartósságát és élettartamát.
  • Az egyedülálló és szabadalmaztatott oszlopok kialakítása és specifikációja az esetleges túlterheléseket jól viselik, csökkentik a törésveszélyt és hosszú élettartamot biztosítanak.

Jó tudni

Jó tudni
  • Egyszerű kétlemezes kialakítás megnövelt nyitási úttal. 
  • Nagysebességű szerszám mozgásnak köszönhetően rövidebb ciklusidő érhető el.
  • A rendkívül merev és robosztus csúszó talapzatrendszer által támogatott szerszámfal nehezebb szerszámokat képes befogadni. 
  • A szinkronizált, hidraulikus zárórendszer egyenletes terhelést biztosít, amely elősegíti a szerszámok élettartamának meghosszabbítását.  
  • A zárórendszer kialakítása kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz, így kevesebb kenési pontot is tesz lehetővé, ami költséghatékony és kevesebb karbantartást igényel.
  • Minden fröccsöntő géphez a legújabb generációs KEBA vezérlők tartoznak. Ezeket a széles körben használt érintőképernyős egységeket könnyű használni és bizonyítottan megbízhatóak a gyakorlatban.

A világ legnagyobb gyártói is bíznak a BOLE-ban


"Ügyfeleink sikere a mi sikerünk is egyben!"

Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon

+36 30 542 1107

Email

info@q-plast.hu                         

Q-Plast Kft.

4183 Kaba, Hungary
Baross Gábor utca 46.

   

Email: info@q-plast.hu 
Telefon: +36 30 542 1107